Mercedes A-Klasse Edition 10

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 14.09.2007
Germanii au prezentat la Frankfurt o editie aniversara a modelului A-Klasse.

Mercedes a prezentat la Frankfurt o editie aniversara pentru modelul A-Klasse. Implinirea a zece ani de la primul A-Klasse a fost motivul pentru care Mercedes a realizat A-Class Edition 10 .

Astfel, germanii continua traditia aniversarii a unui deceniu de la la lansarea unui model nou. A-Klasse Edition 10 este disponibil doar in varianta gri metalizat. Mercedes a adus acestui model aniversar o noua grila frontala si jante speciale de 16 inch. De asemenea, acesta editie limitata vine cu un parbriz panoramic si un acoperis marcat de trapa glisanta, din sticla.

Una dintre optiunile iesite din comun lansata de Mercedes pentru Edition 10 o reprezinta abonamentul de 10 euro pe luna, pentru orice reparatii in service.

Comentarii (5)

  • nebunu
    imi place//.....
    0 0
  • laurro
    !!
    nu are cum sa nu-ti placa!! nu stiu cum le fac si cum le gandesc nemtii astia de ies asa, niste bijuterii de masini!! of, 'tui loganu' masii...!!
    0 0
  • mmmm
    OOOOOOOOOF ! `tui mertanu ma-sii........
    Ideea cu Euro pe luna pt. service mi se pare excelenta ! Masina NU !
    0 0
  • Andreea
    superb
    e masina visurilor mele....e frumoasa si buna,Mercedes-spune totul. :)
    0 0
  • OANITA
    HAHA
    AM VAZUT CE CABLAJE PRODUCEM
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru