Mercedes CL600, tuning monstruos

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.04.2007
Fab Design a dopat un Mercedes Benz CL. Rezultatul a fost impresionant atat la interior cat si exterior.

Mercedes Benz CL coupe a primit o noua infatisare. De acest lucru s-au ocupat tunerii de la FAB design care au creat un kit aerodinamic nou pentru mega-coupe-ul german. Kit-ul include un spoiler frontal nou flancat de bosaje mari, cu prize de aer largite pentru o mai buna racire a motorului si franelor.

Look-ul sportiv este completat de pragurile laterale si de bosajele spate care ajuta ventilatia si racirea sistemului de franare spate. Si spoilerul spate a fost modificat pentru a imbunatati comportamentul masinii la viteze mari, acesta fiind "strapuns" de patru tevi de esapament.

Nici interiorul clasic al coupe-ului standard nu a ramas neatins. Designerii au captusit habitaclul cu piele bej, alcantara si piele de crocodil (sectiunea mijlocie a tapiseriei scaunelor).

Mecanicii Fab Design au umblat si sub capota coupe-ului si au adus un plus de putere motorului: 650 de cai si un cuplu motor de 1120 Nm la doar 1.800 rpm. Performanta a fost obtinuta prin modificarea cutiei de viteze si a sitemului de franare.

Casa de tuning a afirmat ca modelul este capabil sa atinga 320 de km/h si sa aunga de la 0 la 100km/h in doar 4.2 secunde.

Comentarii (2)

  • mercedes!!!!!!!!!!!!
    de vis!
    1 0
  • prudentul
    cutia de viteze
    Modificata, modificata, dar unde e ? Schimbator manual nu vad, clapete la volan nici atat...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru