Mercedes CLS by Inden Design

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.03.2007
Tunerii de la Inden Design au modificat un Mercedes CLS. Look-ul coupe-ului a devenit mai agresiv si masinia a capatat mai multa personalitate.

Tunerii de la Inden Design au modificat un Mercedes CLS. Ce-a iesit puteti vedea in imaginile urmatoare. Masina a fost vopsita in intregime in culoarea neagra iar suspensiile sale au fost mult coborate. Jantele obisnuite au fost si ele inlocuite cu unele din aliaj.

Grila frontala si spoilerul au adus un aer nou si agresiv. Tevile de esapament au fost inlocuite cu unele de dimensiuni mari care sa ofere un look sportiv.

Comentarii (3)

  • ShArKy
    sooper
    Sooper designu...nai ce zice...shi interioru..
    0 0
  • pt sharky
    Unde vezi frate tu interioru?
    0 0
  • NIGHTMARE
    The same old story: -When will you be PRO?
    Draga d-le redactor, daca studiai mai atent informatia inainte de a o posta pe site, observai ca, de fapt, este vorba de doua autoturisme diferite, ce-i drept ambele la baza Mercedes CLS. Unul din ele (cel modificat de Inden Design) trecuse anterior si pe la tunerul "de casa" al Mercedes, AMG. Studiind mai atent fotografiile se observa si alte detalii care disting cele doua masini: rotile, spoilerul+ masca fata (grila radiatorului),etc. Vezi si alte comentarii de NIGHTMARE.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru