Comentarii (6)

  • cam urat...
    mie mi se pare cam urat cel putin din profil imi da impresia ca ar fi un subaru forester.... oricum nu am vazut unul in realitate si pana nu il vad in realitate nu mai comentez nimic despre el... oricum cam cat costa unu?
    0 1
  • ludovic
    ptr alex
    preturile vor incepe de la 33 000.Unul mai dotat si cu motor mai bun 40 000 dar vor fi cu motoare mai puternice si cu dotari vor fi si 50 000.Eu zic ca arata foarte bine ,arata cel mai bine din clasa sa,q5 arata mai rau adica nu arata mai nimic decat ca este un pui de q7 la fel si x3 nici acela nu este frumoasa are designul copiat de la x5 si nici nu e design frumos al lui bmw. glk are un disegn propriu diferit de al lui ml si nu zice lumea cand te vede "aaa,nu a avut bani de q7 sau x5" faptul ca este patratoasa este un lucru foarte bun,iar designul de asemanator cu c class este foarte bine venita pentru ca noul design de pe c class este asemanatoare cu s class iar mercedes cu noul design la modelele sale este original si frumos.
    0 0
  • mai-mai
    Exact in linia germana ! Fara stil , plictisitor si neiteresant , poate kiar urit.....Ramine totusi apanajul celor care n-au facut nimic in viata si vor sa demonstreze ceva.... CE ?!
    0 1
  • fan glk
    cel mai tare suv
    Totusi, GLK este o masina unica in felul ei care pastreaza traditia Mercedes; design-ul patratos, care e la moda acum, il face placut pt persoanele dinamice, sobre si pretentioase...un adevarat bolid 4x4 plin de caracteristici demne de o limuzina premium.
    1 0
  • precup florin
    un cadou pentru fiecare ...
    ...dupa cate au patimit romanii ar...merita macar cate un glk ...de familie...
    0 0
  • Foarte tare..
    Este o bijuterie de masina eleganta puternica si rafinata...
    Eu detin un exemplar si sunt foarte multumit de el!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru