Mercedes S 300 Bluetec Hybrid, limuzina ecologica

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 07.09.2007
Mercedes va aduce la Frankfurt si o versiune hibrida a limuzinei S 300, care va avea la baza un propulsor diesel Bluetec.

Mercedes va aduce la Frankfurt, pe langa SUV-ul hibrid ML 450, si o versiune ecologica a limuzinei S-Klasse. Botezata S 300 Bluetec Hybrid, noua versiune Mercedes va fi echipata cu cea mai noua tehnologie a constructorului german.

Spre deosebire de ML 450 care este echipat de un propulsor hibrid pe benzina, limuzina germana va dispune de o unitate asemanatoare dar alimentata cu motorina. S 300 va ascunde sub capota 224 de cai putere si un cuplu motor de 560 Nm. Multumita noului motor consumul mediu este de doar 5.4 litri/ 100 km iar emisiile de CO2 mai mici cu 57 grame/km (142 g/km).

Mercedes-Benz S 300 Bluetec Hybrid va dispune astfel de toate calitatile pentru a se supune noilor norme CO2 din Europa (Euro 6) si Statele Unite (BIN 5, impusa in 50 de state ale SUA).

Comentarii (15)

  • good job
    keep it that way
    0 0
  • AndriSLR
    Asta Da!
    Este o minune consumul mediu de doar 5,4 litri,bravo Mercedes,tot asa si mai departe!!!
    0 0
  • bRRRRRRRRRRR
    Da` urita mai e............
    Iar consumurile astea le aveau fancezii si japonezii de mult........
    0 0
  • laurro
    !!
    pt Alex !! poate or avea japonezii si francezii consumurile astea, dar masinile astea nu o sa le aiba niciodata !!!!
    0 0
  • pt Alex
    Ce concurent au francezii pt S-Klasse? Nu compara consumul unei limuzine de lux cu al unui Twingo. Si nu-i deloc urata, tu o vezi asa pentru ca urasti masinile germane.
    0 0
  • andr3i
    sunt acrii strugurii!
    Asa de urata e masina asta pe cat de acrii sunt strugurii.
    E urata in camparatie cu ce masina sau daca asta e urata sunt curios care masina e frumoasa din punctul tau de vedere, ca sa stiu cum gandesti.
    0 0
  • tot pt alex
    cu ce ar putea fi urata limuzina nr 1 din lume atat la vanzari,calitate,etc.Doar cu cel care a zis ca e urata si sa ai consum pt euro 6 care abia sa votat sa intre in vigoare in 2014 nu stiu cum ar fi stiut francezii sau japonezii de consum
    0 0
  • S-Classe ruleaza
    gagiului cu comentariu acid si fara pertinenta ii recomand fox kids sau animal planet se pare ca tehnologia il depaseste.Amice iti recomand sa-ti fiedbi un ou sau fa ce crezi tu dar te rog sa te abtii sa nu mai fii compot cand vorbesti de mercedes
    0 0
  • bRRRRRRRRRRR
    Oare uritenia asta de masina vine si cu manele ? Ca sa fie pe gustul fanilor care n-au invatat sa scrie!
    Va recomand sa mai cititi pe aici , sau pe forum. Masina no.1 cu cele mai mari vanzari se numeste.?.....? TOYOTA !
    0 0
  • pt Alex bRRR
    Ce model Toyota poti sa-l compari cu S-Klasse? Sa nu-mi raspunzi Lexus LS, pentru ca atunci trebuie sa bagam in discutie si Maybach.
    0 0
  • Nu lasari frustrarile proprii sa va is discernamantul
    "Un nebun arunca o piatra in lac si 10 intelepti sa chinuie sa o scoata"
    Alex iti doresc multa sanatate... ai nevoie
    0 0
  • pt Alex...
    mai prietene...mai lasa`ne cu Toyota ta !!! nici in cele mai bune vise ale tale si ale celor de la Toyota, nu veti reusi se depasiti Mercedes`ul din niciun punct de vedere. nu compara tu o marca de lux cum e Mercedes`ul, cu una de consum, cum e Toyota. Si apropo de manele...dc s`ar inventa mp3 playere sau dvd playere care sa refuze cd`uri cu manele, sunt convins ca Mercedes ar fi primul care ar monta astfel de gadget`uri pe masinile lor...de LUX !!!
    0 0
  • Alex esti deplasat...
    Nu-l mai bagati in seama pe "japonezul nostru"...
    Toyota ar trebui sa-l mai strunesti pe sustinatorul tau pt. ca provoaca aversiune fata de numele companiei.
    Pacat ca un "roman", sub masca iubirii fata de masinile Toyota, isi bate joc de munca celor de acolo.
    0 0
  • AndreiRN
    Bravo MBZ
    De voie sau de nevoie in sfarsit MBZ se redreseaza urmand exemplul celor de la Toyota. Bravo lor. Intradevar japonezi sunt 10 - 15 ani inaintea tutur dar nu asta este important ci faptul ca vom avea si alti producatori majori care vor avea consumul in minte la noile produse si asta nu numai la categoria de cochili de melc cu roti. Se poate avea si o masina de dimensiuni decente si cu un consum decent.
    0 0
  • Charlex
    Pentru CrV
    Este adervarat, Mercedes-Benz este, poate, cel mai important brand din istoria automobilului. Cu toate acestea, in ultimii ani, produsele acestui concern sufera de grave si interminabile probleme de fiabilitate iar calitatea materialelor, in habitaclu, nu se ridica la pretentiile marcii (vezi "lemnul" de plastic din E Classe etc...). Spre deosebire, Toyota este astazi un fabricant extrem de serios, care, in general, are preturi mai mici si produse mai bune calitativ iar, prin divizia Lexus a demolat multe mituri despre eleganta si lux. Deci, MB are multe calitati dar si unele defecte dar, per ansamblu, raport calitate-pret-costuri, Toyota RULZZZZZZZ!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru