Mercedes si Pagani reinnoiesc intelegerea

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 19.03.2008
Horacio Pagani si seful AMG au semnat ieri un nou contract de colaborare intre cele doua marci. Rezultatul va fi viitorul C9.

Manufacturierii auto de la Pagani au anuntat ieri, intr-un comunicat de presa, reinnoirea colaborarii cu Mercedes in ceea ce priveste productia de motoare pentru modelele proprii. Semnatarii contractului sunt Volker Mornhinweg, seful AMG, si Horacio Pagani, fondatorul companiei cu acelasi nume.

In decursul anilor trecuti, din colaborarea dintre cele doua parti s-a nascut proiectul Zonda, urmand ca innoirea contractului sa duca la nasterea modelului C9, urmatoarea creatie care va intra in portofoliul Pagani.

"Rezultatele optime la care Pagani Zonda a ajuns prin aceasta colaborare au dus la intarirea legaturilor dintre cele doua marci care aseaza pasiunea, tehnologia si prestatiile in prim plan", se arata in comunicatul de presa publicat de compania italiana.

Taguri: Mercedes, Pagani

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru