Michiel Mol paraseste definitiv Spyker

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.02.2008
Omul de afaceri olandez si-a vandut participatia detinuta la Spyker catre o firma de investitie letona.

Esential

9 milioane de euro a incasat Michiel Mol pentru actiunile detinute la Spyker.
37 milioane de euro a platiti acum un an Michiel Mol pentru implicarea la Spyker.

Michiel Mol (foto), fostul manager de Formula 1 de la Spyker si unul dintre investitorii principali ai companiei, si-a vandut si ultima participatie din cadrul brandului olandez.

Michiel Mol a vandut participatia sa catre un fond de investitii din Letonia. Daca anul trecut olandezul platea suma de 37 milioane de euro pentru participatia sa la Spyker, in acest moment omul de afaceri a primit 9.25 milioane euro de la firma de investitii letona.

Victor Muller, presedintele executiv si fondatorul Spyker, a confirmat faptul ca Mol a ales sa plece de la compania olandeza. Muller a negat ca si el intentioneaza sa-si vanda participatia de 11% detinuta la Spyker.

Principalele motive pentru care omul de afaceri olandez Michiel Mol a ales sa paraseasca Spyker este legat de esecul proiectului de Formula 1 si de situatia financiara grava in care se afla compania olandeza.

Via | MotorAuthority
Taguri: Spyker

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru