Micro-facelift pentru Micra

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 31.08.2007
Nissan a publicat primele informatii cu facelift-ul realizat modelului Micra, in versiunea hatchback si in versiunea C+C.

Prima generatie a modelului Micra a aparut in anul 2003. Modelul nipon de clasa mica a fost restilizat in anul 2005 pentru prima data. Acum, inainte de deschiderea Salonului Auto de la Frankfurt, japonezii au pregatit un nou facelift al modelului.

Ca si in 2005 schimbarile sunt minore, fiind nevoie de o atentie deosebita pentru a distinge putinile noutati aduse de noul Micra.

Astfel, noul Micra vine cu blocuri optice cu conturul negru, stalpi B vopsiti in negru si insertii cromate pe grila frontala. Cateva noutati sunt anuntate de Nissan si la interior: un nou sistem audio si noi materiale si culori pentru cockpit. Putinile modificari aduse de acest facelift sunt valabile si pentru versiunea CC.

Comentarii (1)

  • Andrei
    Fratilor... m-am tot holbat la ea si la vechea versiune, si nu pricep unde e face lift-ul. Daca cineva il vede, anuntati-ma si pe mine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru