Micuta japoneza tunata de germani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 27.09.2007
Casa germana de tuning Giacuzzo a pregatit un pachet de accesorii pentru modelul Suzuki Swift. Acesta costa 2367 de euro.

Pentru cei care au un Suzuki Swift acasa, tunerii germani de la Giacuzzo ofera un nou pachet de accesorii vizuale, menite sa ofere un look mai agresiv micutei japoneze.

Bodykit-ul include o buza pentru spoilerul spate si una pentru spoilerul frontal, un eleron, praguri laterale si un set optional de jante de 17 inch din aluminiu. Germanii au umblat si la suspensii pe care le-au coborat cu 35 de mm pentru o mai buna stabilitate.

Giacuzoo a publicat si o lista cu preturile pentru fiecare accesoriu in parte. Astfel clientii vor fi nevoiti sa plateasca 239 de euro pentru buza spoilerului fata, 335 de euro pentru pragurile laterale, 225 de euro pentru buza spoilerului spate, 169 de euro pentru coborarea suspensiilor si 1399 de euro pentru jantele din aliaj.

In total, cei care vor dori sa achizitioneze intregul pachet Giacuzzo vor trebui sa plateasca 2367 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru