Milan va conduce Audi!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 15.01.2007
AC Milan si Audi au semnat un contract publicitar prin care germanii vor pune la dispozitie masini pentru jucatorii si oficialii clubului italian.
Prin intermediul importatorului Audi din Italia, clubul de fotbal AC Milan a semnat un parteneriat cu producatorul german de automobile. Atat jucatorii cat si oficialii clubului AC Milan vor beneficia de modele Audi ca masini de prezentare.

Echipa italiana se alatura altor cluburi celebre care folosesc masinile Audi, cum ar fi Bayern Munchen sau FC Barcelona. Milan este a doua echipa din Il Calcio ca palmares, cu 17 titluri de campioana si cinci Cupe, si cea mai titrata echipa italiana pe pan international cu 6 trofee ale Ligii Campionilor. Echipa antrenata de Carlo Ancelotti si patronata de Silvio Berlusconi isi disputa meciurile de acasa pe stadionul San Siro, una dintre cele mai mari arene din lume, cu peste 85.000 de locuri disponibile.

Staruri ca Paolo Maldini sau Ricardo Kaka vor putea alege din gama sportiva a modelelor Audi. In schimb, producatorul din Ingolstadt isi va posta sigla pe panourile laterale ale terenului stadionului San Siro.

Comentarii (4)

  • Noanta
    fragmentul urmator:"cea mai titrata echipa italiana din lume" ar trebui inlocuit cu "cea mai titrata echipa italiana pe plan international"
    0 0
  • nu(o)anta
    o critica reala nu ai gasit?!
    0 0
  • andrei
    frumos
    poate peste vreo 10 ani o sa auzim si ca bmw sponsorizeaza steaua :) ;))
    0 0
  • raspuns
    Fara indoiala ca aveti dreptate. Exprimarea este mult mai precisa asa cum ne sugerati domnule Dan!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru