Miliardarul Peter Lim investeşte în McLaren Automotive

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 20.08.2011
Peter Lim, un miliardar din Singapore, a investit o sumă importantă de bani în McLaren Automotive. Totodată, omul de afaceri a devenit membru în cadrul consiliului director al companiei.

Peter Lim, un miliardar din Singapore şi un pasionat al automobilelor, a decis să investească o mică parte din averea sa în constructorul britanic McLaren Automotive. Mai mult decât atât, omul de afaceri asiatic a devenit membru în consiliul director al producătorului englez.

"În numele conducerii McLaren Automotive, îi urez bun venit lui Peter Lim şi abia astept să lucrez îndeaproape cu el odată ce compania noastră se extinde în zona Asiei. Parcursul bun al lui Peter Lim ca om de afaceri respectat adaugă un plus de calitate conducerii noastre în acest mediu de afaceri competitiv într-un moment potrivit pentru companie", a declarat Ron Denis, directorul executiv McLaren Automotive şi McLaren group.

În prezent, constructorul britanic a început livrările noului MP4-12C, model pentru care comenzile din regiunea Asia-Pacific continuă să sosească. Conform oficialilor, actualele comenzi vor trebui să ţină angajaţii ocupaţi cel puţin 18 luni de aici înainte.

De asemenea, constructorul din Albion îşi măreşte reţeaua de distribuţie până la 35 de dealeri. Noile puncte de livrare vor apărea în Honk Kong, Japonia şi Singapore, iar comenzile din această zonă vor debuta la finele lui 2011.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • "Parcursul bun al lui Peter Lim ca om de afaceri respectat adaugă un plus de calitate conducerii noastre..." bla bla bla... banii /vorbeste/
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru