Mini: 118.400 de combinatii de personalizare

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.02.2007
Noul Mini vine cu peste 100.000 de combinatii disponibile pentru personalizarea masinii.

Mini le da posibilitatea tuturor clientilor modelului nou sa isi personalizeze la maximum masina proprie. Astfel, fiecare posesor de Mini isi poate adapta masina la propriile idei de design prin cele 320 de combinatii de elemente disponibile pentru exterior si prin cele 370 de combinatii disponibile pentru interior. Adica, altfel spus, fiecare client are la dispozitie 118.400 de combinatii pentru personalizarea noii masini.

De la suportul pentru snowboard la interfata iPod, de la prag pentru portiera personalizat cu numele proprietarului la plansa de bord cu motive pe cat de diferite pe atat de interesante, de la decoratiuni extravagante la capace haioase pentru valvele rotilor, posibilitatile de abordare a designului noului Mini sunt imense.

Toate accesoriile originale Mini pentru interior sau exterior au fost adaptate perfect la forma si caracterul clasic al noului model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru