Mini John Cooper Works

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.10.2006
Casa britanica fondatoare a legendei Mini a conceput un kit in stil propriu pentru noua generatie a cunoscutului model european.

Noul Mini, obiect de cult pentru cei interesati de trendurile clasice in materie de design auto, a primit un kit sportiv din partea celor de la John Cooper Works, compania din Albion care a fondat mitul Mini in 1961. Practic, infatisarea pe care casa britanica i-o da lui Mini are rolul de a aduce aminte celor interesati de trecutul glorios sau in campionatele de raliu.

Nu exista informatii oficiale legate de motorizari (insa boost-ul de putere va fi reprezentativ avand in vedere ca versiunea omonima din 2005 dezvolta 210 CP), singurele indicii fiind legate de imaginile prezentate de John Cooper Works. Kitul aerodinamic imprima o imagine “rea”, cu o priza de aer inserata in capota, cu grila frontala neagra si cu un eleron posterior de efect. Totul este asezat confortabil pe jante de 19 inch, modelul dispunand si de bare antiruliu pentru ca ideea de sportivitate sa se manifeste in plenitudinea fortelor sale. In plus, la interior avem de a face cu scaune sportive.

Kitul nu va fi disponibil pana in 2008, insa pe piata vor intra progresiv elemente individuale ale acestuia care vor putea fi achizitionate de la concesionari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru