Comentarii (8)

  • Un Renault Wind 1.6 , 133 CP costa 19.700 euro (pret de Franta).

    Ce parere aveti? Eu zic ca ar merge si in Romania.
    14 4
  • Bun, si acum sa spunem cat de scumpa e si ca iti poti lua o "scula" de masina in locul acestei "masinute".
    4 6
  • LauCalin, ca de obicei interpretezi, exagerezi, inventezi... Nu poti sa te abtii, nu?
    6 1
  • abc_e?
    @hmmm
    Si ce treaba are Renault cu Mini?
    E cu 4k mai scump, dar e in clasa premium.
    Pretul e ok.
    3 6
  • LauCalin
    John, daca ai fi urmarit indeaproape comentariile de pe-aici ai fi inteles la ce ma refer. Drept dovada, vezi primul comentariu. Deosebirea dintre un Mini si Wind e destul de mare... e suficient sa spun ca unul e facut de Renault si celalalt de BMW.
    5 9
  • Si ce treaba aveti voi cu propunerea lui? Doua masini micute, decapotabile, de lifestyle ar arata super vara asta in Romania! Ce daca unei facuta de Renault si cealalta de Mini (detinuta de BMW) ? N-ati mai vazut comparatii de marci de volum cu alte marci premium? Nissan Juke - Mini Countryman e doar un exemplu de asemenea masini de lifestyle.
    10 0
  • Cineva
    Imi cumpar BMW seria 7 second cu banii astia.
    Si nu se comparara....mergi regeste in el. Mini mai mult de 10 mii de euro nu ar trebuii sa coste. Iar Logan 3000 de euro.
    3 4
  • q
    mai oameni buni mereu noua romanilor ni se par scumpe sau nu se justifica banii care ai cer pt ce ofera,unu si ar lua seria 7 de banii aia altu renault ,logan,bicicleta,balon cu aer ,taranului de pe camp iar trebui tractor de bani aia,orbului iar trebui operatie sa i redea vederea etc!nu asta e important ,masina asta e un produs si are un pret,cui nu i place nu are decat sa si cumpere ce doreste el cu banii aia in caz ca i are,dar sunt sigur ca vor exista mii de doritori care vor plati sa aiba acest produs,pe mine unul nu ma reprezinta modelul acesta
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru