Miniroadster Dodge

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 26.01.2007
Constructorul american a anuntat pentru Salonul Auto de la Geneva premiera unui roadster de clasa mica, care sa concureze Mazda MX-5 si Pontiac Solstice.

Se zvoneste ca Dodge lucreaza la un roadster de dimensiuni mici cu tractiune spate pentru a concura cu modele de succes ca Mazda MX-5 si Pontiac Solstice. Surse din interior au afirmat ca masina a fost prezentata deja unor membri importanti ai mass-media dar ca anonimatul este inca pastrat deoarece se doreste lansarea in premiera mondiala a modelului la Salonul Auto de la Geneva. Aceleasi surse afirma ca masina va fi o "copie la indigo a Mazdei MX-5" si ca va imprumuta ceva din designul conceptului Dodge Razor (vezi foto).

Trevor Creed, directorul de design al grupului Chrysler, a declarat ca piata masinilor sport de clasa mica este un segment ideal pentru Dodge deoarece concurenta in acest sector este mai mica decat in altele. Chiar si presedintele Chrysler, Tom La Sorda este de parere ca noul model roadster va fi un plus pentru actuala linie de modele Dodge. "Principala problema de care sunt foarte preocupati este aceea daca masina va fi viabila din punct de vedere financiar. Inca sunt segmente de piata mult mai profitabile decat acesta".

Comentarii (3)

  • George
    Interesant ...
    Principala problema de care sunt foarte preocupati este aceea daca masina va fi viabila din punct de vedere financiar. Inca sunt segmente de piata mult mai profitabile decat acesta".
    Cred ca se refer la Logan :)
    0 0
  • romgleza
    domnule Bogdan Mirica, "copie de carbon" in limba romana este copie la indigo!!! vai de voi, ziaristii lu' peste... nu stiti sa vorbit, ma intreb daca intelegeti ce cititi pe site-uri sau in reviste...
    0 0
  • Bogdan
    Multumesc
    Multumesc de atentionare. Nu toti suntem perfecti. S-a corectat eroarea.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru