Comentarii (21)

  • tara arde, babele se piaptanaaaaaa.......
    si poate are domnu de la mediu putina inspiratie sa vada cum rezolva cu banutii de pe taxa si programul ala, "casa verde"
    0 0
  • zarnesteanu
    Nu numai unuia ...
    Eu as propune ca toti parlamentarii romani sa primeasca un lexus nou nout. La un parlament de rahat, o masina de rahat.

    Lexus e imaginea perfecta pentru ei. Copiaza, incearca, dar tot "no name" ramane. :):):)
    0 5
  • mda
    Japonezii astia sunt dati draq.............
    0 0
  • marius
    respect
    japonezii astia sunt niste zei ai masinilor :) ...
    0 0
  • @ zarnesteanu
    zarnesteanu - PROSTIA TE CALIFICA
    1 0
  • @Zarnesteanu
    Ce om
    Masina de rahat? lol, daca ai avea ocazia sa te urci in asa ceva nu te mai dai jos. Lexus copiaza? :)))) pai motor hibrid este inca vis pentru multi producatori europeni(inclusiv bmw, audi, mb, etc). PRobabil esti unul care se plimba cu bicicleta, habar nu ai de masini, ai face mai bine sa intri pe alt site!!!!!!!
    3 0
  • exitus
    imi place ideea ca el se plimba intr-o limuzina luxoasa,si incurajeaza ideea ce a cumpara masini noi, "nationale",asa as face si io,sincer,daca as fi in locu lui;)
    0 0
  • LOGAN
    PROSTUL, DUPA CE CA E FUDUL, MAI ESTE SI PROST ... INFORMAT. BAAAA, DOAR MERSUL PE JOS E MAI ECOLOGIC DECAT ACEST LEXUS. HAI SICTIR TARANE !!
    0 1
  • zarnesteanu
    MESAJUL ERA PENTRU TARANUL ALA DE ZARNESTEANU
    0 0
  • Lexus la romani
    Prin alte tari, asta se interpreteaza cel putin ca "primire de foloase necuvenite" (ca sa nu zicem mita).....Nu mai ajunge Mercedesul de la Guvern???? (Poate va mai aduceti aminte de Mercedesul "castigat " de Adrian Nastase de la Tiriac in urma unui pariu (ceva legat de niste sali de sport...stim cu totii rezultatul actiunii...)
    0 0
  • CRISTINA
    LEXUS
    AM VAZUT IN POZELE CU DL MINISTRU UN FLACAU SIMPATIC, BRUNET, MARE CRAI, BAIAT DESTEPT, CU RELATII. FOTOGENIC, SPER CA E INCA BURLAC !!! IL PUP DULSI
    0 0
  • CRISTI13
    NESIMTIRE!
    Sa va fie rusine d-le ministru ca pe noi ne obligati sa cumparam Logan de 1400-1600 cm3 si d-vs va lafaiti intr-un V6 de3500 cm3 !!! chiar asa de mare-i nesimtirea si bataia de joc fata de noi?! Dc nu va luati dc tot mergeti cu vrajeala ca a-ti luat hibrid,o Toyota Prius de 1500 cm3 si consum de max 5 litri ??? O intilnire cu un TIR placuta va doresc la totii excrocii,nesimtitii si hotii de la conducerea tari noastre buna de muls!!!
    0 0
  • Ungaro_
    Primul stalp sa fie al dumneavoastra domnule ministru !!!
    0 0
  • Tupeu de ministru
    Sa fii Ministrul mediului si sa mergi cu o masina cu motor V6 de peste 3 litri benzina care mai cara dupa el si o ditamai bateria plina de acizi si substante total neprietenoase cu mediul si greu de reciclat inseamna sa declari clar ca programul tau de guvernare e de tip"cainele si catelul".

    Domnule ministru, stiti cat CO2 emita minunea tehnologica de sub dvs? Indiferent de raspuns se deduce ca aveti cel putin 1 din urmatoarele2 calitati care va recomanda clar pentru pozitia aceasta: ignoranta sau necunoasterea problemei mediului. Va doresc o amprenta de CO2 (nu e codoi) minima.
    0 0
  • Dragi conducatori
    Va doresc tuturor politicienilor cate un Citroen c1 sau Fiat Panda cu motor de 1 litru pe care sa aveti obligatia sa il folositi fara sofer pe perioada orelor de program. Asta v-ar tine in contact cu realitatea si v-ar tonifia putin ideile astea ischemice pentru economie.

    Tradatori odinari...
    0 0
  • Domnule ministru,
    va sugerez sa utilizati o bicicleta zilnic in trafic pentru a simti pe pielea dvs. efectul politicii pe care o practicati si care va face sa mergeti cu un V6. Eventual sa pedalati in spatele unor masini v6; si cu interdictia de a purta vreo masca sau protectie respiratorie.
    0 0
  • vasily
    smecherie !!! ... de smecherie
    DOMNILOOR! DOAMNELOOR!
    .........
    de ce nu vedeti esentialu' , lasati-o in .... de masina, nu vedeti o miscare a Lexus-istilor in a se da bine pe langa minister?
    poate au nevoie de o autorizatie, doua si daca "tot te stii acu' cu Dom' Ministru", merge mai bine, merge mai repede - TOT SPAGA RAMANE LEGE !!!
    ...........ce dreak !!!
    iar la Minister, daca tot primesti masina MOCA, de ce sa nu te dai ecologist, acu' !!!
    deci, despre ce vorbim?
    0 0
  • elementary, my dear Watson...
    despre ecologie, of course!
    0 0
  • o fata singura in noapte
    FLACAII DE LA LEXUS
    Mam uitat cu jind la flacaii de la Lexus, aia ce au predat masina dlui ministru, frumosi maica de pica. Mai ales cel brunet de a semnat actele alaturi de ministru. Am vazut ca deja a pus o alta fatuca ochii pe el. As vrea sa licitez pentru el, poate primesc si eu un mic lexus.
    0 0
  • Lexus - adica: cat de sus sunt ei si cat de jos suntem noi...
    Cateva concluzii:
    - Lexus isi face reclama folosind imaginea Guvernului Romaniei...acum, cat valoreaza una sau alta este discutabil...
    - Nea Ministru ii ciumec printre alesii statului...
    - Baietii de la reprezentanta au mai zdrobit niste inimi...
    - Noi latram...iar ursu' se plimba cu hibridu'... tipic romanesc
    0 0
  • ...
    Ratati esentialul domnilor. Masina merge pe baterii pana la 50 de KM/H. Este ideala pentru oras cand nu polueaza aproape deloc. Tinand cont de faptul ca majoritatea poluarii o fac ambuteiajele care te tin pe loc cate 2 ore cu motorul pornit, masina langa masina, aceasta masina rezolva oarecum problema. Evident ca daca iti iei masina asta sa o calci poti sa faci ceva pe partea ei electrica pentru ca pa pa ecologie :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru