Mitsubishi Lancer Evo X: versiunea de productie

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 26.04.2007
Mitsubishi a prezentat imagini cu versiunea finala de productie a modelului Lancer Evolution X

Mitsubishi a dezvaluit imagini cu versiunea finala de productie a noului sedan de performanta Lancer Evolution X. Cu un look aproape identic cu cel al Concept X si al Prototype X, prezentate in 2005 la Tokyo, respectiv 2007 la Detroit, Evo va impresiona publicul prin liniile agresive si prin performantele motorului.

Noul model va fi echipat cu noul sistem de tractiune si manevrabilitate Mitsubishi S-AWC. Noua generatie AWD include o imbunatatire a distributiei fortei si a sistemului de franare ceea ce duce la o mai buna manevrabilitate si stabilitate. Va exista si o versiune usoara a venerabilului motor turbo de 2.0 litri cu sistem de control al valvelor MIVEC3 si cu carcasa din aluminiu.

Puterea este transmisa ambelor punti printr-o cutie manuala cu sase rapoarte care ofera o economie mai mare de combustibil decat varianta generatiei actuale.

Pentru prima oara in istoria modelului, Mitsubishi va lansa masina in afara Japoniei, aceasta fiind programata in primul trimestru al anului viitor in America de Nord.

Comentarii (8)

  • ala_micu
    aaah
    supeeerb :D
    0 0
  • ANDREI
    ALFA
    Mi se pare mie, sau seamana foarte mult cu Alfa Romeo???
    0 0
  • Profetu
    ALFA
    Ti se pare !!!
    0 0
  • Corbu'
    Spatele aduce un pic a Alfa Romeo, dar arata oricum bine pe masina. Oricum arata mult peste noua Impreza WRX.
    0 0
  • Evo
    Unde ati vazut voi poze cu noua impreza wrx sti,evo 9 arata mai bine ca si impreza de acum ,dar in cea ce priveste sasiu motor si tinuta ,sti e cel mai bun
    E demential evo 10 abia astept sa-l vad echippat de rally
    0 0
  • aleksys
    Vreau sa-l vad in Raliuri cat de tare IE
    ......Shi fatza aduce un pic mai mult a Dodge Charger shi lateralele la fel.......cat despre performantze: O SA FIE LA FEL DE BUN IN RALIURI CA MODELU' ACTUAL???? :))))
    0 0
  • o, da. Salivez...

    Seamana cu Alfa, dar de cand e ceva rau in asta?
    0 0
  • Cornel
    doamne doamne o sa ma uit la tot sezone de wrc daca o baga :|
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru