Mitsubishi Lancer Sportback gata de productie

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 26.06.2007
Constructorul japonez a dat unda verde pentru dezvoltarea modelului Lancer Sportback.

Impreuna cu noul sedan Evo, japonezii de la Mitsubishi intentioneaza sa lanseze varianta Lancer Sportback. Consiliul de conducere a aprobat dezvoltarea unei versiuni de productie a conceptului prezentat in premiera in 2005 la Salonul Auto de la Frankfurt. Oficialii au afirmat ca liniile de design ale conceptului vor fi pastrate.

Lancer Sportback va fi echipat cu o gama larga de motorizari: dintre cele pe benzina, versiunea de baza va fi una de 1.5 litri. Vor mai exista si o versiune de 1.8 litri si una de top de 2.0 litri disponibila pentru Evo. Japonezii vor oferi si un motor diesel de 2.0 litri. Toate aceste motorizari vor fi disponibile impreuna cu doua cutii manuale cu cinci si sase rapoarte si doua transmisii automate CVT cu patru sau sase trepte.

Noul Lancer Sportback va fi nevoit sa infrunte o concurenta puternica venita din partea eternilor rivali Subaru care tocmai au lansat noua generatie Impreza. Mitsubishi intentioneaza insa sa-si consolideze pozitia prin lansarea noii generatii Outlander si a crossover-ului Delica D5 la Salonul Auto de la Frankfurt.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru