Mitsubishi, Nissan si Infiniti nu vin la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.11.2008
Mitsubishi, Nissan si Infiniti au anuntat ca nu vor participa la Salonul de la Detroit din motive financiare.

Vesti proaste de la Detroit, unde cel mai important salon auto al inceputului de an ramane fara expozanti. Dupa ce nume mari ca Ferrari, Land Rover, Suzuki si Rolls Royce au anuntat ca nu vor participa la editia de anul acesta a evenimentului de la Detroit, alte trei nume mari din industria isi anunta absenta.

La sfarsitul saptamanii trecute, japonezii de la Mitsubishi au anuntat ca nu vor expune in Cobo Hall din motive lesne de inteles in aceasta perioada de criza: dificultati financiare dar si vanzari foarte slabe in zona marelui oras american.

La randul lor, Nissan si divizia sa de lux Infiniti au decis sa renunte la standurile lor. Se pare ca Detroit nu va fi singurul oras privat de prezenta celor doua branduri japoneze, Nissan si Infiniti anuntand ca nu vor participa nici la Salonul Auto de la Chicago. In ambele situatii japonezii au invocat motive financiare.

Cel mai mare salon auto din America de Nord se vede astfel nevoit sa isi deschida portile fara prezenta a sapte branduri cu renume.

via | CarScoop  

Comentarii (2)

  • Dacia v-a veni la acest eveniment?
    0 0
  • alinpatratanu
    mitsubishi nissan infiniti
    foarte urat din partea lor ar .trebui.sa.vina.si.sa.lase.deoparte.falimentul.acsta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru