Mitsubishi prezinta la SEMA un concept-jucarie

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 31.10.2007
Double Shotz este prototipul de jucarie cu care Mitsubishi s-a prezentat la eveniment.

Mitsubishi a venit la Las Vegas cu un concept mai special. Este vorba despre Mitsubishi Double Shotz, o masina de jucarie care celebreaza 40 de ani de existenta a masinilor de jucarie Hot Wheels.

Conceptul realizat la scara 1/64 a fost rezulatatul muncii departamentului de design Mitsubishi din SUA. Masina de jucarie care prezinta un prototip sportiv a fost castigatoarea concursului de design organizat de Hot Wheels.

Pe langa linia inovatoare a designului Mitsubishi, o alta caracteristica a conceptului de jucarie este ideea dispunerii a doua motoare 4G63 de la Lancer Evolution. Sa speram ca Mitsubishi se va hotara sa realize conceptul Mitsubishi Double Shotz si in versiunea reala.

Comentarii (1)

  • arata foarte bine, sper sa-l faca si in realitate....si ulterior, de ce nu, si versiune de serie.oricum de la 3000GT incoace n-au mai scos model supersport si ar cam fi cazul.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru