Miura II va exista

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.07.2006
Lamborghini tine secret proiectul viitorului Miura de serie, model care se va baza pe conceptul cu acelasi nume prezentat in primavara anului trecut.

Lamborghini Miura Concept in serie? Tot ce este posibil. Presa engleza dezbate acest subiect si ajunge la concluzii pozitive.

Astfel, informatiile preluate din “surse interne” arata ca modelul italian va fi produs intr-o serie limitata la 300 sau 400 de exemplare. Dezvoltat pe baza viitorului Audi R8 (Audi este proprietarul constructorului italian), Miura va dispune de o evolutie a motorului de V12 de 6.2 litri, care va ajunge la 6.5 litri si va dezvolta 700 de cai putere, acompaniat de tractiune integrala (platforma obliga).

Al doilea Miura (primul a facut istorie pentru Lamborghini in 1966) se va pozitiona in concurentul principal al lui Ferrari Enzo. Modelul italian va fi lansat la inceputul anului viitor, fiecare exemplar urmand sa coste in jur de 300.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru