Modelele Honda 2007-2009

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.12.2006
Constructorul japonez a anuntat in cadrul unei conferinte de presa strategia companiei pentru perioada 2007-2009.

Sfarsitul anului este un prilej pentru fiecare producator auto sa anunte modelele pe care intentioneaza sa le lanseze in urmatorii ani. Honda a anuntat intr-o conferinta de presa planul sau de bataie pentru perioada 2007-2009. Cele mai interesante produse vor fi conceptul FCX Fuel-Cell si un nou model hibrid, diferit de Civic.

Pentru primavara lui 2007, Honda se pregateste sa lanseze in Japonia un crossover cu 7 locuri. Acesta va cumula designul si mobilitatea unui SUV cu functionalitatea unui automobil cu 7 locuri. Pentru piata din Statele Unite, Honda va pune in vanzare in toamna lui 2007 noul Accord. Mai mult, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, Honda va prezenta si o varianta coupe a noului model Accord.

Pentru 2009, constructorul japonez isi propune sa lanseze un model hibrid. Popularitatea pe care o capata motorizarea hibrida a determinat Honda sa anunte lansarea unui astfel de model de clasa mica. Pretul acestuia va fi mai mic decat cel al modelului Civic Hybrid, care se bucura in prezent de o mare priza la public.

Honda si-a propus si dezvoltarea unui motor diesel pentru Japonia si SUA.

Tehnologia diesel va echipa modele de clasa medie si mare. Acest motor va intruni conditiile stricte impuse de americani privind emisiile de gaze. Honda va introduce acest motor si pe piata din Japonia.

Anul 2008 va marca productia in serie, in Japonia si Statele Unite, a unui model bazat pe tehnologia si designul conceptului FCX.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru