Monstrul S-Klasse Eagle 1

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.08.2006
Tunerul german ASMA a realizat un kit estetic inconfundabil pentru Mercedes S-Klasse. Noua aratare a fost botezata Eagle 1.

ASMA. Daca nu ati aflat pana acum ce este ASMA, va invitam sa vi-l imaginati pe Predator sau pe Dark Vador realizand in kit de tuning pentru modelul Mercedes pe care il aveti in garaj. Rezultatul va semana izbitor cu ceea ce directorii de creatie de la ASMA Design numesc desen exclusiv pentru exemplarele constructorului german.

Ultimul model pe care tunerul si-a pus semnatura inconfudabila este S-Klasse. Dupa ML si CLS, totul a venit de la sine. Deja dotat cu destul testosteron, noul S-Klasse sperie multi dintre cei pentru care liniile clasice reprezinta un element decisiv in alegerea unei masini.

Botezat Eagle 1, modelul dispune de un viziune clara asupra partii estetice a unei masini. Kitul pregatit de tunerul german include un calandru enorm, spoilere musculoase, parti laterale pseudoaerodinamice si aripi bombate care includ canale de aer cu aspect dinamic. Lista continua cu jantele exclusive si cu echipamentul sportiv traditional.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru