Monte Carlo: Loeb isi extinde avansul

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 25.01.2008
Francezul Sebastien Loeb se indreapta cu pasi mari catre a 5-a victorie in Raliul Monte Carlo.

In prima parte a zilei s-au disputat trei probe speciale ale Raliului Monte Carlo. Sebastien Loeb, lider dupa prima zi, a castigat prima proba speciala a zilei ceea ce l-a dus la un avantaj de 21 de secunde in fata coechiperului de la Citroen, Dani Sordo.

Urmatoarea proba speciala, cea mai scurta din competitie, a fost castigata de spaniolul de la Citroen , care a redus din avantajul lui Loeb. Cvardruplul campion mondial a revenit spectaculos in proba speciala cu numarul 5 reusind o noua victorie in fata coechiperului sau si a finlandezului Hirvonen, de la BP Ford. Hirvonen a fost singurul om care a reusit sa se apropie cat de cat de cele doua Citroen-uri pana acum in Raliul Monte Carlo. Astfel, Loeb are la general un avans de 23.5 secunde in fata lui Sordo si de 1 minut si 4 secunde in fata lui Hirvonen. Locurile urmatoare sunt ocupate de Chris Atkinson, Francois Duval si Petter Solberg.

Dupa toate probabilitatile, Sebastien Loeb va reusi sa castige a 5-a oara in Raliul Monte Carlo, ceea ce reprezinta un record absolut.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru