Motocicletele sunt gata pentru Serres-Cup

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 24.09.2007
Circa 60 de motociclisti vor participa la Serres la curse organizate pe 3 clase: Superbike, Supersport si debutanti.

Serres Cup va aduce in atentia pasionatilor cele mai tari motociclete din Romania si din strainatate. Daca pentru sectiunea auto este o premiera, cursele moto pe circuitul de la Serres din Grecia sunt la a treia etapa din acest sezon.

S-au inscris la Start peste 60 de motociclisti, care vor concura la 3 clase diferite: Superbike, Supersport si debutanti. Motociclistii vor concura in acelasi timp la cursa de 200 de km, indiferent de clasa la care s-au inscris in competitie. La cursa de 200 de km participarea se poate face individual sau in echipe de pana la 3 piloti.

La sectiunea moto din Serres Cup si-au anuntat participarea si 10 piloti din Israel, printre ei aflandu-se si campionul local Eli Chen. Acesta are un palmares de invidiat care include si participarea in cadrul Campionatului Mondial de Supersport.

Pe circuitul de la Serres se pregateste un adevarat spectacol de viteza moto, avand in vedere ca in linie dreapta motocicletele pot atinge si 300 de km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru