Motorsportul romanesc la Serres-Cup 2007

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 18.09.2007
Intre 27 si 30 septembrie motorsportul romanesc se va muta pe circuitul de la Serres. Poti merge si tu! Detalii mai jos!

Automarket va prezenta publicului iubitor de motorsport evenimentul Serres-Cup 2007. Sub egida „Weekend comun de curse moto si auto pe circuit”, in perioada 27-30 septembrie clubul sportiv Fire Motorsport si rally.ro organizeaza un eveniment unic pentru motorsportul romanesc.

Evenimentul va avea loc in localitatea Serres din Grecia. Circuitul din localitatea elena este construit conform ultimelor standarde FIA, fiind cel mai apropriat circuit omologat de tara noastra. Serres se afla la o distanta de 630 km de Bucuresti.

Daca pentru sectiunea moto este cea de-a treia etapa din acest sezon, pentru sectiunea auto se poate spune ca este o mare premiera. Niciodata in istoria sportului auto nu s-a mai organizat o competitie 100% romaneasca pe un circuit strain. Etapa de la Serres reprezinta o etapa pilot ce va consfinti, incepand cu sezonul 2008, infiintarea Campionatului de Viteza pe Circuit si a Campionatului de Accelerare.

Atat la sectiunea moto, cat si la auto, sunt programate curse pentru piloti licentiati, curse pentru amatori, curse monomarca si curse de accelerare.

Etapa va gazdui deasemenea sesiuni de cursuri de initiere in arta pilotajului si sesiuni de free practice cu masini si motoare de curse inchiriate.

Mihai Leu, campionul national de raliuri din 2003, a declarat in legatura cu acest eveniment: „M-as bucura sa se tina pentru ca ar fi ceva interesant. Circuitul este oricum mai spectaculos decat raliul pentru ca toti spectatorii isi doresc sa vada depasiri si cat mai mult din traseu. La raliuri, majoritatea spectatorilor vad masina pentru cateva secunde, dupa care a disparut. Cred ca o intrecere in care masinile sa mearga una langa alta ar fi foarte bine venita. As merge cu mare placere!”.

Pentru cei interesati, inscrierea in concurs se poate face AICI , iar rezervare pentru cazare AICI !

Comentarii (1)

  • valentin
    am aflat
    Am auzit ca o sa vina si singurul Ford GT din Romania(unii spun ca si din Europa). Daca vin si cateva SLR uri, Mitsubele tunate si cateva Carrere o sa fie mare spectacol. Am auzit ceva si de o Cobra de 450 de cai
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru