MTM a realizat un altfel de Bentley GTC

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 21.09.2007
Bentley GTC Birkin Edition este cea mai noua creatie MTM, creata in cinstea unui pilot care a facut istorie in 1920.

Pentru cei care isi doreau un Bentley personalizat solutia a venit de la casa germana de tuning MTM, care a realizat o editie speciala a modelului GTC, botezata Birkin Edition. La exterior modificarile sunt mici, remarcandu-se jantele Bimoto de 21 de inch si tevile de esapament cromate.

Marile schimbari au avut loc la nivelul motorului care a primit doua kituri de performanta. Primul kit ofera un salt de putere de la 560 la 635 de cai si un cuplu motor de 575 Nm. Al doilea kit ofera 650 de cai putere si un cuplu motor de 585 Nm.

Performantele au crescut si ele, GTC accelerand de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde, cu 0.6 secunde mai rapid decat versiunea standard. Tunerii MTM au inlocuit si sistemul de evacuare standard cu unul din otel si au coborat suspensiile pentru o mai buna stabilitate.

Prin realizarea acestei editii speciale MTM a dorit sa cinsteasca numele celebrului Sir Henry Ralph Stanley "Tim" Birkin, unul dintre cei trei piloti care au facut istorie pentru Bentley in 1920.

Comentarii (1)

  • Bentley :X:X:X:X:X
    :X:X:X:X:X:X:X:X:X
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru