MTM pregateste cel mai puternic KTM X-Bow

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.12.2008
MTM a anuntat ca pregaeste un kit de performanta pentru KTM X-Bow, care ar urma sa creasca puterea totala pana la 380 de cai.

Casa de tuning Motoren Technik Mayer, sau pe scurt MTM, isi propune sa dea nastere celui mai puternic exemplar KTM X-Bow. Proiectul germanilor nu a fost inca finalizat insa potrivit informatiilor oficiale kitul de performanta ar putea sa ofere viitorilor clienti aproximativ 380 de cai putere.

MTM va pastra propulsorul de serie, de 2.0 litri supraalimentat, care dezvolta in mod normal 237 de cai putere. Aportul de 143 de cai putere ar urma sa amplifice considerabil performantele primului model pe patru roti produs de KTM.

In versiunea de serie X-Bow poate atinge o viteza maxima de 220 km/h, sprintul de la 0 la 100 km/h realizandu-se in doar 3.7 secunde. Ne putem astepta astfel la performante cu adevarat impresionante pentru versiunea finala, modificata de MTM.

via | Zercustoms

Comentarii (1)

  • Asa da!
    Oau!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru