Mugen a pregatit un kit de tuning pentru Honda Accord

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.12.2008
Tunerul de casa al celor de la Honda a pregatit un kit sportiv pentru variantele sedan si Tourer ale modelului Accord.

Lansata de curand in Japonia, noua generatie Honda Accord beneficiaza acum si de un pachet de accesorii puse la punct chiar de Mugen, tunerul de casa al constructorului nipon.

Pachetul sportiv, care va fi disponibil doar in Tara Soarelui Rasare, poate fi aplicat ambelor variante de caroserie ale noului Accord, fie sedan fie Tourer.

Bodykit-ul pregatit pentru a modifica designul exterior si a imbunatati aerodinamica modelului include mai multe accesorii printre care: extensii pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale, prize de aer restilizate, o grila frontala revizuita si un eleron urias montat pe portbagaj. Look-ul sportiv este completat de patru seturi de jante distincte, de 18 si 19 inch, din aliaj.

Mugen a pus la punct si o serie de modificari mecanice care includ un sistem de evacuare sportiv, un sistem de franare imbunatatit si suspensii mai rigide. Pe piata din Japonia, noua Honda Accord este disponibila doar cu un motor de 2.4 litri conectat la o cutie automata cu cinci rapoarte.

Bazele casei de tuning Mugen au fost puse de fiul fondatorului Honda, celebrul Soichiro Honda.

via | CarScoop

Comentarii (3)

  • Tokyodream
    Mugen
    Superba masina, cand apare un dealer MUGEN in Romania ???
    1 0
  • Niciodata.
    Suntem prea tarani pt a primi asa ceva.
    Atata timp cat romanii fac alegeri cum ar fi masina anului Sandero, niciodata este raspunsul.
    1 0
  • sunshine64sm
    Fotoşooooooppp…
    Pozele astea arată foarte fain aşa cum sînt retuşate pe calculator, cu softu’ cela foarte puternic de’i spune Fotoşop, ajuns acuma la CîSî 4. Dar mai trăbuiau şi ceva gajici de pus, din alea cu fustiţe foarte scurte, că aşa cum estem acuma e tare goale maşinile celea… Minte scurtă de regizor amator de fotografii de studio de maşini bengoase…
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru