Murcielago Versace: Vandut!

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.02.2007
Weekendul acesta Lamborghini Murcielago Roadster LP640 Versace a fost vandut cu 500.000$, in cadrul unei actiuni umanitare.

Poate v-ati obisnuit si plictisit sa vedeti imagini cu supercar-uri ca Lamborghini. De aceasta data insa este vorba de altceva: un Lamborghini Murcielago Roadster LP640 Versace, in editie limitata.

Roadster-ul Versace este echipat complet, are jante negre "Hermera", finisaje din fibra de carbon si cutie de viteze secventiala electronica. De asemenea la interior, masina poarta amprenta celebrului designer, logo-ul grecesc al casei de moda Versace regasindu-se pe consola centrala si pe scaunele imbracate in piele.

Weekendul acesta, Lamborghini LP640 Versace a fost vandut pentru 500.000 de dolari la o licitatie din Beverly Hills, organizata in cinstea celebrului designer Gianni Versace si a surorii sale Donatella Versace. Banii obtinuti in urma licitatiei au fost donati fundatiei pentru intrajutorarea bolnavilor SIDA "Elton John", apartinand celebrului cantaret englez.

La licitatie au participat vedete titrate din lumea modei, a muzicii si a filmului: Demi Moore, Penelope Cruz, Ashton Kutcher, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Tyra Banks, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Eva Longoria, Kayne West si Quincy Jones.

Prezenta si ea la licitatie Sharon Stone a declarat: "Cumpara aceasta masina si ochii tuturor femeilor vor fi atintiti asupra ta".

Lamborghini LP640 Versace a fost modificat de echipa de tuning "Ad Personam", a constructorului italian, sub atenta supraveghere a Casei Versace.

Comentarii (2)

  • laptuca STANEL
    VREAU SI EU
    AM BANI CHES COM DUMBRAVENI
    1 0
  • SIGUR II BATI LA NICOVALA SISCOTI CELE MAI MARI FOI DE LIRE PANA AJUNGI LA 500 DE DOLARI
    CRED CA VINZI TOATA COMUNA CU 2-3 SATE ALATURATE SI NU SUNT SIGUR NICI ASA DACA AI PARTE DE ALA
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru