Mustang de 900 cai

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.02.2007
Tunerii de la Pure Power Motorsports au realizat "Signature Editions", editia limitata pentru Mustang biturbo de 900 CP.

Pure Power Motorsports au prezentat Shadrach Mustang, un biturbo in editie limitata. Face parte din seria "Signature Editions" si a fost nascut pentru a celebra doi campioni ai vitezei, Hubert Platt si Randy Payne.

Baietii de la Pure Power au luat un Mustang GT, model 2006, si au scos din motorul V8 de 4.6 litri nu mai putin 900 de cai putere.

Suspensiile au suferit modificari semnificative datorita utilizarii elementelor tubulare AJE, barelor antiruliu si barelor reglabile. De asemenea, s-au mai folosit amortizoare reglabile Ohlin. Discurile de frana Brembo au dimensiunea de 14 inch pentru rotile din fata si 13,5 inch pentru cele din spate. Jantele de 20 inch din aluminiu forjat sunt semnate de Weld Racing. Interiorul a fost imbunatatit cu bare antiruliu fixate deasupra scaunelor Recari din piele, pe care au fost inscriptionate numele celor doi piloti.

Comentarii (2)

  • cosmin tzv
    masina mea
    asta e masina care imi place mustang e mai frumoasa decat multe altele.
    o primesc cadou?
    0 0
  • cracanel
    masina
    arata bestial :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru