Mustang, impotriva cancerului la san

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.05.2007
Ford a anuntat producerea a 2500 de exemplare Mustang Pink Edition dedicate unor cauze umanitare.

Desi asocierea dintre un muscle car ca Mustangul si lupta impotriva cancerului la san poate parea fortata la prima vedere, pentru Ford este un mod de a-si exprima modul de gandire prin donatii caritabile.

Astfel, daca in ultimii 13 ani Ford a donat 90 de milioane de dolari fundatiei "Susan G.Komen for the Cure", marca americana anunta lansarea unei editii speciale Mustang destinata luptei impotriva cancerului la san. Vor fi produse 2500 de exemplare "Pink Edition" care vor fi disponibile in versiune V6 Premium coupe si cabrio. Simbolurile luptei imptotriva cancerului apar pe volan, pe tapiterie si pe aripi. Viitorii posesori au ocazia de a alege intre trei variante de culoare pentru interior: alb, negru si argintiu.

Ford a anuntat ca va dona fundatiei 250 de dolari la fiecare exemplar vandut, suma maxima care poate fi stransa astfel fiind de 625.000 de dolari.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru