Muzeul Volvo sarbatoreste 15 ani de existenta

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.05.2010
Volvo sarbatoreste 15 ani de existenta ai muzeului pe care l-a deschis in Gothenburg prin intrarea libera pentru public in data de 8 mai si o parada speciala de autoturisme clasice si modele noi.

Esential

6.000 de metri patrati este suprafata muzeului Volvo din Gothenburg.

Muzeul Volvo din Gothenburg aniverseaza 15 ani de la deschidere. Pentru a sarbatori acest eveniment, suedezii vor renunta la taxa de intrare in data de 8 mai, odata cu ziua traditionala a activitatii, o sarbatoare suedeza. Odata cu acest eveniment, suedezii vor organiza si o parada de automobile Volvo, care va fi cuprinsa atat din modele noi, cat si din modele clasice care au marcat istoria acestei marci.

"Parada de autoturisme Volvo vechi si noi va pleca din fata muzeului la 10 dimineata si va ajunge in centrul orasului aproape de mijlocul zilei. In momentul respectiv, aceasta va fi atractia principala a centrului orasului.", a declarat Sten-Ake Lyngstam, directorul Muzeului Volvo.

Cladirea care gazduieste muzeul Volvo are o suprafata de 6.000 de metri patrati. In cadrul acesteia sunt expuse circa 100 de autoturisme, camioane si autobuze. Cei de la Volvo prezinta in aceasta facilitate si motoarele pentru avioane si aplicatii marine pe care le-au creat de-a lungul timpului, doar cele mai importante inventii fiind prezentate in acest muzeu.

Volvo a realizat si echipamente utilizate in constructii, iar o parte din acestea sunt exponate in cadrul muzeului din Gothenburg.

Via | Volvo

Comentarii (6)

  • Marius
    Asadar, pt. toti cei care cred ca Volvo nu este o masina premium, cu prestigiu si vechime sa se mai gandeasca odata... pana si muzeul Volvo e destul de vechi!
    Apropo: La multi ani!!! :)
    5 2
  • @Marius
    Lasa-i sa creada asa. E mai bine. Pentru noi :))
    3 2
  • @ Marius. De acord cu ce ai spus tu dar ai uitat de fiabilitate care dupa parerea mea este printre cele de top.
    3 1
  • Octavian
    hai sa nu exageram ca ne sar in cap altii imediat.
    S60-ul care il am e mult mai fiabil decat orice alta masina care am avut-o inainte, si are 350.000km. Singurul regret e ca noul s60 se lanseaza abia la anul, si probabil ca voi trece la alfa urmatorii ani.
    1 1
  • @Octavian
    Vrei sa vezi ce inseamna opusul lui Volvo la fiabilitate, de treci la Alfa :) ?
    3 0
  • Octavian
    159 este construita sub supravegherea unor ingineri nemti. Nu mai are probleme de fiabilitate cum aveau in trecut. Este foarte apreciata de critici, inclusiv cei nemti si britanici.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru