Nadal, imaginea Kia

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.08.2006
Unul dintre cei mai in voga tenismani ai momentului, spaniolul Rafael Nadal, a semnat un contract de publicitate cu producatorul coreean Kia.

Kia continua lantul de colaborari cu turnee, federatii si jucatori din lumea tenisului.

Dupa ce s-a facut cunoscuta in sportul alb prin contractul de sponsorizare a Cupei Davis si dupa ce, chiar in Romania, a devenit principalul partener al Federatiei Romane de Tenis, Kia mai da o lovitura de imagine prin contractarea lui Rafael Nadal ca imagine a constructorului coreean. Dublul castigator al turneului de la Roland Garros devine astfel ambasadorul principal al marcii pana cel putin in 2008.

Prin colaborarea cu producatorul asiatic, Rafael Nadal va trebui sa participe la actiuni publicitare si va fi prezent in standul Kia la manifestatiile internationale, in special la marile saloane auto. La oficializarea acestui contract, Nadal a declarat ca este fericit ca va reprezenta imaginea unui constructor de clasa mondiala si ca isi va oferi cu placerea timpul si energia pentru reusita misiunii sale.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru