Nascut la ora 2:03:04 in 05.06.07? Ai masina gratis!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.05.2007
Chrysler va face cadou un Sebring fiecarui copil care se va naste in SUA sub incidenta cifrelor de mai sus!

Acest articol este dedicat femeilor insarcinate si tatilor care asteapta un copil la inceputul lunii iunie. Stiati ca noul dumneavoastra copil s-ar putea naste sub semnul unor cifre speciale? Asta in cazul in care acesta va iesi pe lume la ora 2, 3 minute, 4 secunde in data de 05.06.07.

Ei bine, americanii de la Chrysler au pus mana de la mana si creier de la creier pentru a naste si ei o superoferta cu aceasta ocazie. Astfel, fiecare copil care se va naste in Statele Unite in exact acest moment va primi din partea constructorului american o Sebring Sedan nou-nout gratis.

Asadar, daca va intereseaza subiectul si sunteti in aceasta postura, trageti o fuga la prima agentie de turism si comandati bilete de avion dus inspre State. Daca aveti noroc, inapoi veti veni cu o masina.

Comentarii (4)

  • prudentul
    dilema
    Bine-bine, am inteles. Dar cum se cronometreaza nasterea la secunda? Se opreste "cronometrul" cand apare fatul, cand iese complet sau cand i se taie cordonul ombilical?
    0 0
  • bogdan
    masina
    bine bine dar masina e a copilului si........ pana se face al mare o sa teaca 16 sau 18 ani depinde de tara pai pana o sa treaca acesti ani masina o sa fie o vechitura
    0 0
  • da ideea e de-a dreptul inedita si foarte tare,dar cum a zis si prudentul ce o sa faca ,o sa stea cu cronometrul prin spitalele din sua cei de la chrysler ,daca chiar ar fi vrut sa fie cinstit, nu ar fi mai pus secundele si nu ar fi facut publia aceasta stire decat dupa data respectiva,daca stirea e adevarata,ia ganditiva cum ar fi sa fi doctor american care asisti la nasterile din ziua respectiva......sa nu faci smecherii,ca se pot face destule.......ar fi interesanta o continuare a stirii.....
    0 0
  • N-am auzit de asha oferta ...
    Io traiesc in America si nu am auzit de asha oferta ... cine a inventat stirea asta ... se vede ca nu are nici in clin nici in maneca cu America ... ca aici nu e 05.06.07 ca e 06.05.07 , adica aici e luna prima si apoi ziua .... greu ma
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru