Navigatie exclusiva Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.08.2006
Departamentul de design al constructorului german va lansa in toamna primul sistem de navigatie creat de Porsche.

Nici un cuvant oficial inca din partea celor de la Porsche, insa ultimele zvonuri din lumea multimedia dezvaluie faptul ca echipa Porsche Design colaboreaza cu specialistii in software de navigatie auto Navigon AG pentru lansarea primul produs propriu de acest gen creat de Porsche: P9611.

Principalele elemente ale sistemului de navigatie sunt display-ul touchscreen 480x272 pixeli, un receptor radio care il tine la curent pe cel de la volan cu ultimele informatii din trafic si un kit Bluetooth. P9611 se bazeaza pe un computer Intel XScale de 520 MHz pe care ruleaza ultimul soft produs de Navigon, MobileNavigator 6.

Lansarea produsului exclusiv Porsche in Europa va avea loc in octombrie, fiind precedata de obisnuitele lansari si demonstratii pentru presa. Pretul viitorului sistem de navigatie – primul care beneficiaza de avantajul siglei Porsche Design – se va invarti in jurul sumei de 750 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru