Nemesis, al treilea RX-8

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 27.09.2006
Japonezii de la Mazda au lansat o noua editie speciala a modelului RX-8. Noua versiune este numita Nemesis si este disponibila doar in 350 de exemplare.
Mazda a lansat cea de-a treia versiune speciala a lui RX-8, coupe-ul cu patru usi Nemesis.

Noul model este conceput ca o linie menita sa continue succesul versiunilor Mazda RX-8 Evolve si Mazda RX-8 PZ. Fata de versiunea de baza a lui RX-8, Nemesis dispune de cateva modificari substantiale. Spatiul interior este oferit in doua variante de culori, Copper Red Mica sau Stormy Blue Mica. Toate elementele componente sunt exclusiviste iar materialul predominant al designului interior este aluminiul.

Aluminiul este elementul predominant si la exterior, existand numeroase elemente din aluminiu care imbunatatesc performantele aerodinamice.

La nivelul sigurantei Mazda aduce pentru Nemesis Dynamic Stability Control (DSC), Traction Control System (TCS) si Limited-Slip Differential (LSD).

Performantele lui Nemesis constau in 230 km/h ca viteza de top si acceleratie de la 0 la 100 km/h in 7,2 secunde, toate acestea oferite de un motor biturbo de 1.3 litri si 192 cai putere. Nemesis este disponibil doar in 350 de exemplare distribuite in Marea Britanie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru