Nissan 350Z facelift, oficial

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 11.01.2007
Japonezii de la Nissan au rezolvat cu un facelift problemele de varsta pe care le avea sportivul 350Z.

Biroul de presa Nissan a publicat astazi primele imagini oficiale faceliftului pe care niponii l-au operat pe 350Z Coupe si Roadster. Noutatea absoluta este reprezentata de aparitia motorului V6 de 3.5 litri, denumit oficial VQ35HR. Acesta scoate, in versiune americana, 306 cai putere si 363 Nm, insa atunci cand modelul va ateriza in Europa acesta va dezvolta 313 CP/6800 rpm si 365 Nm/4800 rpm. Sunt propuse doua sisteme de transmisie: BVM6 si BV5.

In ceea ce priveste imaginea de ansamblu a modelului, acesta se remarca prin bosajele de pe capota si prin unele schimbari subtile legate de proiectoare si de materialele din aluminiu de pe caroserie. Sunt disponibile, totodata, si trei noi nuante pentru exterior: Solar Orange, San Marino Blue si Carbon Silver. In ceea ce priveste elementele de securitate, Nissan 350Z 2007 este echipat cu airbag-uri frontale adaptive, cu tetiere active si cu airbag-uri laterale in echiparea de serie. In plus, kitul Bluetooth maini-libere cu comenzi pe volan ii permite soferului sa ramana concentrat exclusiv la sosea.

Noul 350Z va fi prezentat oficial in Europa la Geneva si urmeaza sa fie comercializat pana la sfarsitul acestui an. In ceea ce priveste pretul viitorului model, acesta nu va fi decat cu maxim 1000 de euro mai mare decat versiunea actuala.

Comentarii (1)

  • bbbobbbo
    e mai urata
    mai frumoasa era inainte
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru