Nissan a lansat un sistem de navigatie mai ieftin

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.11.2009
Nissan a anuntat ca va introduce pe majoritatea modelelor sale ce vor debuta in 2010, un sistem de navigatie low-cost, care va costa mai putin de 300 de euro.

Multi dintre cei care si-au cumparat o masina noua si-au dorit probabil si un sistem de navigatie, pe care nu au putut insa sa si-l permita, in cele mai multe cazuri o asemenea optiune fiind evaluata cam la 1000 de euro. Nissan a gasit insa un compromis eficient, mai exact un sistem de navigatie ieftin, care va putea fi instalat pe majoritatea modelelor populare ce vor debuta anul viitor pe piata.

Versiunile 2010 ale unor modele de masa vor primi un asemenea sistem, care costa doar 400 de dolari, adica 270 de euro. Noua tehnologie accesibila a fost dezvoltata impreuna cei de la Bosch si serveste ca indrumator in locurile mai putin familiare soferului, pune la dispozitie o conexiune pentru iPod si USB, una Bluetooth pentru telefon si, "cireasa de pe tort", o camera pentru mersul cu spatele, cu senzori de ghidare.

Din nefericire, acest sistem are si un dezavantaj, un ecran LCD de numai cinci inch, care il face destul de greu de citit. Potrivit unui test facut recent de publicatia Detroit News, sistemul de navigatie se comporta foarte bine, chiar daca nu este lizibil uneori.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • "Cireasa pe tort"?
    Camera pentru mersul cu spatele este pe masinile Nissan de cel putzin 2 ani si jumatate.Si era dotare standard.De unde stiu?Stiu,si nu ma poate contra nimeni.Alo,automarket se aude?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru