Nissan Altima Coupe lansat!

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.11.2006
Nissan a lansat la Los Angeles noul model Altima Coupe, care se alatura in gama langa versiunile sedan si hibrid.
In cadrul Salonului Auto de la Los Angeles Nissan a prezentat noul model Altima Coupe.

Noul model va intra in vanzare la jumatatea anului viitor si se va alatura versiunilor Altima Hybrid si Altima Sedan. Versiunea coupe se diferentiaza de sedan prin dimensiunile mai mici, prin greutatea mai scazuta si prin interiorul unic. Aceste caracteristici contribuie serios la sublinierea calitatilor sportive ale masinii. Atat coupe-ul cat si sedanul au ca elemente comune, grila frontala si blocurile de lumini fiind principalele aspecte impartite de cele doua versiuni.

Altima Coupe este bazat pe pe platforma “D” al grupului Renault-Nissan si vine cu o caroserie mai rigida, suspensii redesenate si tractiune pe fata. Coupe-ul este disponibil in doua variante de motoare, putand fi comandate doua transmisii. Cele doua motorizari oferite sunt: 2.5 litri cu patru cilindri in linie, care produce 175 CP si 3.5 litri V6 de 270 CP. Interiorul este disponibil cu sistem audio avansat si sistem automat de control al temperaturii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru