Nissan e in forma

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.06.2006
Cum altfel am putea explica imaginea celor doua noi versiuni Murano (GT-C) si 350Z (GT-S) care vor fi prezentate la Festivalul Vitezei de la Goodwood?

O pereche de versiuni foarte performante a doua modele Nissan ar putea completa gama de serie daca reactia publicului va fi favorabila la prezentarea acestora la celebrul Goodwood Festival of Speed si, mai tarziu, la Salonul Auto de la Londra. Acestea sunt Murano GT-C (foto) si 350Z GT-S.

Nu exista detalii despre performantele modelelor expuse la Goodwood, insa este clar ca V6-le de 3.5 litri de pe Murano este upgradat cu peste 100 de cai putere, ajungand la 350 cu ajutorul unui turbocompresor.

Pe langa motorul sportiv, Murano vine si cu o alura mai dinamica, de aceasta fiind raspunzatoare jantele de 22 de inch si spoilerul din partea posterioara a plafonului. 350Z GT-S pune si el ceva cai, ajungand de la 296 la 380. Nu in ultimul rand, inginerii Nissan au imbunatatit suspensiile si franele noii versiuni in comparatie cu modelul de serie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru