Nissan Forum Concept: interiorul

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 18.12.2007
Nissan a publicat prima schita oficiala a interiorului lui Forum Concept, care va fi prezentat la Detroit.

Esential

3 randuri de scaune are Nissan Forum Concept.

Nissan a publicat al treilea desen oficial al conceptului Forum, pregatit de japonezi pentru Salonul Auto de la Detroit. de aceasta data, interiorul este partea pe care ne-o prezinta Nissan, aceasta evidentiindu-se prin bancheta si scaunele rotative. Si prin "rotative" ne referim la faptul ca al doilea rand de scaune se poate intoarce cu totul la 180 de grade pentru ca ocupantii acestora sa se afle fata in fata cu cei ai banchetei posterioare.

Normal, accesul la partea din spate este si el usurat prin faptul ca scaunele se rotesc asemenea paletei de la Flipper, singurul "inconvenient" fiind faptul ca vorbim inca de un prototip ale carui elemente importante pot sau nu sa se dezvolte in versiuni de serie.

In plus, printre elementele tehnice pe care Nissan Forum Concept se numara introducerea unui cuptor cu microunde in interior. Japonezii nu au anuntat insa locul in care va fi pozitionat acesta.

Comentarii (1)

  • nu ai ce comenta super tare masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru