Nissan GT-R GT1, pregatit de debutul in FIA GT

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 14.01.2010
Nissan a dezvaluit astazi primele imagini ale versiunii GT-R GT1, pregatita exclusiv pentru campionatul de FIA GT. Modelul are la baza versiunea 2010 a supercarului si va fi folosit de o echipa britanica si una elvetiana.

Nissan a publicat astazi primele imagini ale versiunii GT-R pregatita pentru editia 2010 a Campionatului FIA GT. Japonezii au fost asistati in dezvoltarea modelului extrem de catre propria casa de tuning, Nismo. Botezat Nissan GT-R GT1, modelul dedicat exclusiv circuitului are la baza versiunea 2010 a supercarului nipon.

Momentan nu se cunosc detalii tehnice despre noul concurent din FIA GT, Nissan urmand sa dezvaluie un set de informatii oficiale in saptamanile urmatoare. Nissan GT-R GT1 va servi ca vehicul de competitie pentru echipele Sumo Power GT din Marea Britanie si Swiss Racing Team din Elvetia. Suportul tehnic pentru ambele echipe va fi asigurat de divizia Nismo.

via | zercustoms

Comentarii (2)

  • EuroNCAP
    Gigawave
    Bogdane, poate nu am inteles eu bine sensul stirii tale, dar GT-R GT1 a fost deja alergat de Gigawave (care a participat si la dezvoltarea lui alaturi de NISMO) in sezonul trecut de FIA GT, cu un podium la Spa 24h.
    Si masina era deja in configuratie 2010 (la fel ca GT-ul Matech), deci semnificativ penalizata fata de concurentele clasice MC12, C6.R, DBR9, S7R.
    1 0
  • Nissan
    That's one bad motherfucking car !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru