Nissan Land Glider Concept ar putea intra in productie sub marca Infiniti

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 20.10.2009
Marca Infiniti ar putea comercializa versiunea de productie a conceptului Nissan Land Glider. Pentru moment, acest model este inca in stadiul de dezvoltare.

Conceptul Nissan Land Glider, un amestec intre o motocicleta si un automobil, ar putea intra in productie sub marca Infiniti. Modelul are forma unui autoturism, dar se inclina ca o motocicleta in abordarea virajelor. Ceea ce a pornit initial ca un studiu de design ar putea deveni realitate, sub forma unui vehicul electric cu zero emisii. Initial, oficialii Nissan au declarat ca acest model nu va intra in productie.

Analistii Infiniti cerceteaza posibilitatea introducerii acestui model pe diverse piete din portofoliul sau. Conceptul Land Glider utilizeaza motoare electrice pentru a inclina vehiculul cu 17 grade in viraje, iar aceasta manevra ajuta la stabilitatea in curbe, indiferent de viteza cu care sunt abordate.

Desi modelul are doua locuri, amplasate pe aceeasi linie, versiunea de productie ar putea avea un singur loc din cauza reglementarilor stricte de crash-test pentru impactul din spate. Inginerii Nissan lucreaza deja la dezvoltarea acestui model pentru protejarea pasagerilor in cazul unui accident.

Ideea in urma caruia a fost creat Nissan Land Glider a fost dezvoltarea unui model ingust, care sa nu ocupe un spatiu foarte mare pe sosea sau in parcari.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru