Nissan Murano Cabrio ar putea debuta la Los Angeles

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 01.08.2010
În cadrul Salonului Auto de la Los Ageles constructorul japonez Nissan ar putea prezenta o versiune decapotabilă a lui Murano.

Au existat o serie de zvonuri care indicau faptul că japonezi de la Nissan pregătesc o versiune cabrio a lui Murano. Se pare că aceste zvonuri sunt pe cale să se adeverească, deoarece constructorul nipon doreşte să prezinte la Salonul Auto de la Los Angeles din noiembrie o variantă decapotabilă a crossover-ului său.

Versiunea decapotabilă a crossover-lui nipon ar putea beneficia de unitatea V6 pe benzină de 3.5 litri care produce 252 de cai putere la o turaţie de 6.000 rpm şi dezvoltă un cuplu motor de 334 Nm la o turaţie de 4.000 rpm. Dacă planurile constructorului japonez vor ajunge cu bine la final, Nissan Murano Cabrio va putea fi admirat pe străzi începând cu primăvara anului 2011.

Via | Insideline

Comentarii (4)

  • interesant! masini de teren cabrio s-au mai vazut dar cred ca asta va fi primul SUV-crossover fara plafon...sper sa aiba succes si sa deschida o noua nisa...automobilele inca de la originea lor au fost gandite mai mult pentru loisir!
    4 0
  • astept X6 fara plafon ...ha haa ha...pentru cocalari
    3 2
  • Sky_Driver
    @sonky nu mai ai de asteptat prea mult, ca o sa si-l taie singuri, fac ei tuning cu flexul
    0 1
  • @sonky
    X6 pt cocalari e pleonasm :D
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru