Nissan Otti, in Japonia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 04.10.2006
Japonezii de la Nissan au scos de astazi pe piata un nou model: Otti. Noul Nissan este conceput special pentru traficul aglomerat din Japonia si este produs in colaborare cu Mitsubishi.
Nissan a anuntat astazi ca va introduce pe piata din Japonia noul model minicar Otti.

Designul lui Otti este definit de simplitatea caroseriei si de generozitatea spatiului interior, printre principalele calitati numarandu-se pozitia confortabila pe care soferul o are in timpul condusului.

Interiorul noului model a fost proiectat special pentru a oferi soferului un condus cat mai placut. Otti a fost conceput pentru traficul urban din Japonia.

Printre dotarile semnificative se numara telecomanda pentru deschiderea sau inchiderea usilor. Modelul este disponibil in versiunile clasice S,E si M si in versiunele sportive RS si RX.

Potentialii clienti pot alege o motorizare normala sau un propulsor turbo de 0.66 litri. Otti este produs si asamblat in colaborare cu Mitsubishi Motors.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru