Nissan pregateste trei modele sportive

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 07.06.2007
Constructorul japonez a anuntat ca alaturi de mult asteptatul GTR va lansa alte doua modele sportive.

Nissan s-a afirmat in mare parte prin modelele sale off-road, insa constructorul japonez anunta ca isi va indrepta mai mult atentia asupra modelelor sportive. Surse din interiorul companiei au anuntat ca Nissan va lansa trei modele sportive pana la sfarsitul acestui deceniu, cel mai asteptat dintre ele fiind GTR.

Alaturi de acesta, constructorul japonez pregateste si o noua generatie a actulalului model 350Z. Modelul cu nume de cod Z34 va ingloba linii de design noi insa silueta va ramane identica cu cea a actualei generatii. Componentele mecanice ale noii sportive vor fi imprumutate de la 350Z insa Nissan va mai adauga gamei de motorizari un propulsor de 330 cai putere.

Alaturi de mult asteptatul GTR, Nissan va pregati pentru publicul pasionat de automobile sport si o versiune de productie a conceptului Urge, prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Detroit. Se pare ca dezvoltarea acestui model se afla insa in stadiu incipient, departamentul de marketing din Marea Britanie inca realizand studii de cercetare a pietii, pentru a vedea cum va fi primit modelul sportiv.

Comentarii (1)

  • Ce sa mai vorbim de japonezi?! Sunt magnifici! Daca ash avea bani numai masini japoneze mi-as lua. Sa o tina tot asha.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru