Comentarii (6)

  • air freshener
    mmm mmm goodies!
    15 4
  • Era si cazul,la cat e de urat....
    8 10
  • Leaf …?
    Sa incep cu partea interioara..e frumoasa dar daca nu ar fi acel pad de dimensiuni mari atasat la bord ar fi mai frumoasa …. Oare el nu putea fi contopita in designul bordului ? sau e gandit sa il iei cu tine cand pelci din masina? In rest interiorul arata frumusel ..
    Din spate arata bine dar colegi de trafic te vad mai mult din fata asa ca… acel far prea proeminent inca te va face sigur evidentiat ei vor zice bleac inca un leaf.. iar tu vei zambi cel mai probabail ca nu ai bateririe decat pt inca 2 strazi :d e un pic finisita dar tot urata mi-se pare .
    4 14
  • @levi_craiven
    Hai las-o moarta! Cati oameni din Romania fac mai mult de 100 km pe zi? Oameni normali ma refer, nu taximetristi, nu comis-voiajori. Masina e destinata celor care vor sa circule prin oras rapid, ieftin si curat.

    Toti specialistii spun ca masinile electrice sunt aici ca sa ramana si o spun justificat. Sunt foarte multe argumente pro masini electrice, iar lucrurile se arata din ce in ce mai bine. Dovada si articolul de fata.
    17 4
  • @ Vasi
    eu am luat-o pas cu pas si am spus ce am gandit ... multi zic ca e urata si asa si e . nu am zis absolut nimic de fiabilitate sau de modul eco folosit . desi si acolo ar fi cate ceva de zis . dar ca design e urat mai poate fi finisat are de unde.uitate la ampera spre exemplu mult mai frumoasa.
    5 12
  • Opinia ta, mai baiatule. Eu zic ca facelift-ul la Leaf arata foarte bine.
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru