Noi detalii despre Lancer Evo X

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 10.07.2007
Mitsubishi a prezentat doua tehnologii complet noi care vor fi prezente pe viitorul model Evo X.

Mitsubishi a dezvaluit noi detalii despre mult-asteptatul model Lancer Evo X. Niponii au prezentat informatii despre noile tehnologii care stau in spatele sistemului de transmisie si de control al masinii.

Noile tehnologii sunt asteptate sa devanseze rivalii lui Lancer Evo X de pe piata. In primul rand, Mitsubishi a prezentat Super All Wheel Control (S-AWC), sistem care imbunatateste substantial manevrabilitatea masinii, functionand pe baza unor senzori.

Sistemul asigura distributia unei forte superioare chiar si in conditiile in care are aderenta este scazuta, lucru care duce la imbunatatirea si marirea stabilitatii. Una dintre cele mai importante functii aduse de sistemul S-AWC este marirea stabilitatii in regim de franare, un lucru care scartia la vechea generatie a lui Lancer Evo.

In plus, Mitsubishi a prezentat si noul sistem de transmisie, dotat cu dublu ambreaj, atasat unei cutii de viteze in 6 trepte. Schimbatorul de viteze va avea setat trei programe de utilizare: Normal, Sport, si S-Sport.

Noul sistem de transmisie aduce mai multa eficienta in ceea ce priveste reducerea consumului de combustibil si transmite mult mai rapid puterea catre roti.

Viitorul model este asteptat pentru lansarea oficiala la Salonul Auto de la Tokio.

Comentarii (1)

  • :)
    f reusit designul frontal si cel posterior. Laterale sunt insa cam banale. Tinand cont de ceea ce reprezinta Evo cred ca modelul noi o sa fie foarte asteptat de piata
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru