Noi detalii despre modelul lui Gordon Murray

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.07.2007
Gordon Murray, creatorul McLaren F1, a oferit noi detalii despre modelul pe care intentioneaza sa-l dezvolte.

Dupa ce la mijlocul lunii iunie va anuntam ca Gordon Murray, cel care a dat nastere supercarului McLaren F1, planuieste un nou model revolutionar, revenim astazi cu informatii proaspete. Creatorul celebrului supercar se pare ca a organizat o echipa de profesionisti, autointitulata Gordon Murray Design Limited, care sa il ajute in dezvoltarea proiectului. De asemenea Murray a reusit sa isi atraga de partea sa sprijinul grupului Caparo, compania care a creat masina cu cea mai rapida acceleratie: Caparo T1.

Viitoarea masina, cu nume de cod T25, va cantari cu aproximativ 400 de kilograme mai putin decat actualele modele de clasa mica si va fi propulsata de un motor performant pe benzina. Masina va fi construita dintr-o caroserie usoara si va fi ideala pentru aglomeratiile urbane, creatorii sai intentionand sa faca din aceasta un adevarat model ecologic.

Design-ul, machetarea si dezvoltarea modelului va fi realizata in totalitate la domiciliu, o raritate in lume auto. Aceasta masura va reprezenta un avantaj pentru ca se vor economisi materiale, costurile vor fi reduse si asamblarea se va face cu mai multa atentie.

Primele piete pe care va fi disponibil modelul vor fi cele din Europa, Statele Unite si Japonia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru